Yoga bij Sports Unlimited

Bij een yogales draait het om beleving en niet om presteren. Je zoekt naar de balans tussen inspanning en ontspanning.  Je hoeft niet lenig te zijn om aan yoga te beginnen.  Zolang je kunt ademen kun je aan yoga doen!

Een yogales bestaat voor het grootste deel uit de beoefening van verschillende lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama’s). Hierdoor krijg je een betere doorbloeding, je gaat beter ademen, je lichaam wordt gereinigd (het bevordert de uitscheiding van afvalstoffen) en het versterkt je immuunsysteem.  De ontspanning zorgt ervoor dat je zenuwstelsel gaaf en gezond blijft.  

Een ‘’normale’’ yogales bestaat uit statische oefeningen en enkele dynamische series, zoals de zonnegroet. Ook is er extra aandacht voor de adem en het bewust zijn. Iedereen kan aan deze lessen deelnemen.

Een Poweryogales bestaat ook uit dynamische series (veel zonnegroeten!) en statische oefeningen, en  er worden tussen de oefeningen door ‘’vinyasa’s” gedaan, een beweging om van de ene houding naar de andere te bewegen, waardoor het lichaam actief en warm blijft.  Poweryoga is vooral geschikt voor mensen die zich graag fysiek inspannen. De nadruk ligt op de oefeningen in plaats van bijvoorbeeld de meditatie.

Maak GRATIS kennis met deze les door een Dagpas aan te vragen

{formulier-3}

Contact

Sports Unlimited Silverdome
Vander Hagenstraat 24
2722 NT Zoetermeer
079 321 77 77

{contact-3-bedrijfsnaam}
{contact-3-adres}
{contact-3-postcode} {contact-3-plaats}
{contact-3-tel}