Zoeken
  • Bouke Willems

Nieuwsbrief 1 september 2020

De zomervakantie is voorbij, de scholen weer begonnen, de fitnessclub is inmiddels alweer 2 maanden open. Wat gaat de tijd snel. In september hebben we de cursus: Fitter in je vel, hebben we een nieuwe leden actie en draaien we weer onze oude openingstijden. Wij zijn er klaar voor, dus komt allen!


Corona

Onze “corona regels” (o.a. reserveren, 1,5 meter afstand houden, toestellen schoonmaken, max. aantal mensen, 65+ tijden) bevallen goed bij onze leden en zij voelen zich hierdoor veilig, horen we regelmatig. Daar de besmettingen weer toenemen in Nederland en Europa gaan we hier tot nader order mee door. 


8 weken gratis sporten

In september hebben we een mooie actie voor jouw vrienden/familie en kennissen om lid te worden bij de club. Weet jij iemand die bv. de corona kilo’s wel kan missen, al tijden een blessure heeft, al maanden uitstelt om te beginnen, of gewoon fitter wil worden, geef dit dan door. September actie:


✔ 8 weken gratis sporten*

✔ Betaal geen inschrijfgeld


Fitter in je vel Wij zijn op zoek naar maximaal 20 mannen/vrouwen die fitter in hun vel willen zitten. Heb je de laatste tijd weinig gesport of heb je moeite met opstarten na de corona, doe dan mee met de cursus: Fitter in je vel.


-       6 weken trainen met een uitdagend persoonlijk trainingsschema -       Gegarandeerd 4-6 kilo afvallen met ons voedingsprogramma Body Support -       1x p/w begeleidingsmomenten met een persoonlijke coach -       1x per week groepstraining -       Leden 59 euro, Niet leden 89 euro

Klik op de link om je in te schrijven, zodat je plek gereserveerd is. Maximaal 20 personen.

https://www.sports-unlimited-zoetermeer.nl/afvallen


Openingstijden Vanaf 1 september zijn de zomer openingstijden voorbij en draaien wij weer onze reguliere openingstijden. Uiteraard betekent dit dat er weer meer tijden zijn om te reserveren en te komen sporten.


Nieuwe prijzen

Wegens de corona crisis, onze grote verbouwing en alle nieuwe apparatuur zijn onze prijzen voor nieuwe leden vanaf 1 juli 2020 met 3 euro per periode te verhoogd. Bekijk hier de nieuwe prijzen. Deze prijzen gelden voor alle leden per 1 oktober 2020.


Verlengactie alleen voor leden

Wil je voorlopig nog trainen voor het oude tarief? Verleng en betaal dan meteen je abonnement voor 1 oktober 2020 met 13 of 26 perioden en je traint dan die hele periode voor het oude tarief.

Regel hier gelijk je verlengactie


Maandpassen & Vouchers Tijdens de gedwongen corona sluiting heb jij 2 gratis maandpassen, om iemand mee te nemen die nog geen lid is, ter compensatie gekregen. Heb je deze nog niet opgehaald, geen nood, ze liggen bij de receptie op je te wachten. Maar let op: Na 1 november 2020 verloopt de termijn hiervan. Dus kom op tijd en verras iemand ermee die het wellicht hard nodig heeft.


Met sportieve groet,


Team Sports Unlimited

Claudia, Robbert, Mike, Timon en Ed

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwsbrief 18 mei 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Het heeft even op zich laten wachten, maar daar is dan eindelijk dan het verlossende woord. Sports Unlimited gaat weer open! We hebben extra voorzorgsmaatregelen getr

Nieuwsbrief 17 maart 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Kom in beweging, stilzitten is geen optie! Je gezondheid is te belangrijk om niet voor te werken, voor af te zien, in voor en tegenspoed. De laatste tijd worden we he

Nieuwsbrief 14 februari 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Bij de laatste persconferentie hebben we allemaal te horen gekregen dat de lockdown in ieder geval verlengd zal worden tot 2 maart 2021. We hebben een dubbel gevoel b