Zoeken
  • Bouke Willems

Nieuwsbrief 21 januari 2021

Beste leden van Sports Unlimited,


Wij zijn blij met jullie support, waarvoor heel, heel veel dank. Voorlopig moeten wij onze deuren nog even gesloten houden, want zoals jullie weten is de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Wij blijven optimistisch en we hopen jullie ook! De overheid is het belang van sporten gelukkig gaan inzien, daarom gaan wij er van uit dat wij straks als een van de eersten weer open mogen. Naast onderstaande activiteiten en kortingen op activiteiten/cursussen bieden wij, ter compensatie voor de periode dat er niet binnen gesport kan worden, 2 gratis vouchers aan met 4 weken gratis sporten voor, familie, vrienden of kennissen


Tot die tijd gaan we door met onze buiten activiteiten FIT30, PT30, live lessen en onze lessen op ons Youtube kanaal. Daarnaast gaan we nog meer buitenactiviteiten organiseren, zodat iedereen in beweging kan blijven. Ons lockdown thema is dan ook:


BLIJF IN BEWEGING

Waar kan je allemaal aan meedoen tijdens de lockdown:


FIT30:

Tijdens deze outdoor trainingen werk je in kleine groepjes van 2, 30 minuten lang onder leiding van een instructeur, in de buitenlucht, aan je conditie, kracht en explosiviteit doormiddel van conditionele en spierversterkende oefeningen. Je kan max 2x per week gratis meedoen, mocht je nog meer willen trainen, kan dat voor €7.50 extra per les.


PT30:

Wil jij naast of in plaats van de small group trainingen nog een extra zetje in de rug of meerdere keren per week trainen onder begeleiding? Boek dan een PT30 sessie (1 op 1 sessie van 30 minuten). Normaal 30 euro, nu 15 euro per les. Maak jouw eerste afspraak via info@sportsunlimited.nl of 079 321 7777.


1000KG Afvallen:

Voor de club challenge hebben zich al enkele leden aangemeld. Doe je nog niet mee? Geef je dan op en laten we samen deze uitdaging halen, wij willen dit doel met zoveel mogelijk leden bereiken voor 1 maart 2021. Op dit moment is er al 174KG verloren, dit is een goed begin maar we zijn er nog niet. Geef je dus snel op.

Wil jij van je coronakilo’s af? Klik hier om mee te doen!


Fitter in je vel in 6 weken:

Heb je moeite om het alleen te doen en wil je toch resultaten zien en beter in je fel zitten? Doe dan mee met de cursus Fitter in je vel. Jouw persoonlijke coach zal jou namelijk in zes weken helpen met het behalen van jouw doel door: Persoonlijk trainingsschema, persoonlijke bewegingsschema, persoonlijk voedingsplan, wekelijkse meting, online-coaching en 1x per week Fit30

Normaal €119.- nu €59,95

Wil jij dus intensief worden begeleid en jouw doelen bereiken? Geef je dan nu op.


SPIN30:

In kleine groepjes van 2 personen zelfstandig in de buitenlucht, maar wel overdekt, je spinconditie op peil houden. Interesse? Het is vanaf maandag 25 januari 2021. Deze trainingen zijn dan te boeken via de website.


KRACHT30:

In kleine groepjes van 2 personen zelfstandig in de buitenlucht krachttrainen, maar wel overdekt.

Bankdrukken, squatten, dumbbelltraining enz. Kort en krachtig. Interesse? Het is vanaf maandag 25 januari. Dit is tegen die tijd ook te reserveren via de website.


Materiaal huren:

Voor de trouwe sporter, die niet stil kan zitten en absoluut in beweging wil blijven maar dan thuis, verhuren wij ook materiaal. Neem contact op via info@sportsunlimited.nl voor de mogelijkheden.


FYSIO30:

Ben je onder behandeling van een fysiotherapeut, dan kan je bij ons sport-medisch trainen. Dit is vanaf maandag 25 januari 2021 ook te boeken via de website.


Wij hopen jullie binnenkort weer in de club te mogen ontvangen, maar tot die tijd zullen we ons uiterste best doen om jullie op alternatieve wijze toch de mogelijkheden bieden om te werken aan jullie gezondheid.


Volg ons daarnaast ook op Facebook en Instagram waar wij binnenkort ook de merchandise op zullen aankondigen, dat wil je zeker niet missen!


Met sportieve groet,

Team Sports Unlimited


17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwsbrief 18 mei 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Het heeft even op zich laten wachten, maar daar is dan eindelijk dan het verlossende woord. Sports Unlimited gaat weer open! We hebben extra voorzorgsmaatregelen getr

Nieuwsbrief 17 maart 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Kom in beweging, stilzitten is geen optie! Je gezondheid is te belangrijk om niet voor te werken, voor af te zien, in voor en tegenspoed. De laatste tijd worden we he

Nieuwsbrief 14 februari 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Bij de laatste persconferentie hebben we allemaal te horen gekregen dat de lockdown in ieder geval verlengd zal worden tot 2 maart 2021. We hebben een dubbel gevoel b