Zoeken
  • Bouke Willems

Nieuwsbrief 17 maart 2021

Beste leden van Sports Unlimited,


Kom in beweging, stilzitten is geen optie!

Je gezondheid is te belangrijk om niet voor te werken, voor af te zien, in voor en tegenspoed. De laatste tijd worden we heel erg veel gebeld en gemaild betreffende onze buitenactiviteiten. Wat is het? En werkt het ook voor mij? JA, het werkt ook voor jou, is uiteraard onze duidelijke boodschap.


Werken aan je gezondheid is nu meer dan ooit van belang. Uit onderzoek is echter gebleken dat bijna de helft van de Nederlanders beduidend minder is gaan sporten & bewegen, en dat bijna 10% helemaal is gestopt. Dat heeft een grote impact en negatieve gevolgen op de gezondheid, fitheid, vitaliteit en dus ook op jouw immuunsysteem. Dat jouw fitnessclub binnen gesloten is, wil niet zeggen dat je niet op een veilige en verantwoorde manier aan jouw conditie, kracht, blessure, functionele training en noem maar op kan werken. Juist nu is de boodschap: Kom in beweging, stilzitten is geen optie!

 

OUTDOOR SPORTEN

We zien gelukkig dat er al veel mensen zijn die gebruik maken van onze Outdoor fitness, Online-lesmogelijkheden en Live-lessen. Maar nog lang niet iedereen. Daarom hebben wij op dit moment een duidelijke boodschap voor degenen die nog niet zijn geweest en nog geen actie hebben ondernomen. Kom in beweging, stilzitten is echt geen optie!

 

UITBREIDING OUTDOOR ACTIVITEITEN

Onlangs zijn onze Outdoor activiteiten toegenomen door een complete circuitlijn van acht fitnesstoestellen en cardiotoestellen. Daarnaast is ook de krachthoek verder uitgebreid. We hadden al mogelijkheden om krachttraining en Small Groep training te doen. Niemand heeft nu nog een excuus om niet te starten, ook jij niet 😉.


Laat het weer niet jouw spelbreker zijn op weg naar jouw gezonde fitte spiegelbeeld! Klik hier voor het volledige aanbod!

 

RESERVEREN OUTDOOR SPORTEN

Reserveer nu via www.sportsunlimited.nl. Daar de overheid wil dat we weten wie, wanneer gesport heeft, moet je via de website reserveren voor bovenstaande activiteiten. Maar dan heb je wel gelijk je plek. Je kan maximaal 2x per week reserveren. Mocht er een uur van tevoren nog plek zijn, mag je een keer extra komen.

 

FYSIOFIT

De fitnessclub is gesloten, maar onze FysioFit afdeling is gelukkig wel geopend. Ben jij momenteel in behandeling of in behandeling geweest bij een fysiotherapeut dan kan je dit zelfstandig bij ons doorzetten. Kies bij het reserveren voor Sport-Medisch en daarna voor FYSIO30 of MEDISCH30.


Weet je niet waar je voor moet kiezen, neem dan contact op met de club tussen 9 en 12 uur op maandag t/m vrijdag via 079-3217777 of mail jouw vraag naar info@sportsunlimited.nl.

 

ONLINE YOGA

Ook voor de online Yoga lessen van Ravi kun je via de website reserveren. Deze lessen zijn op woensdag om 18:15 uur en zondag om 10:30 uur. Je ontvangt vlak voor de les een link zodat je via Zoom vanuit je huiskamer de les kunt volgen.

 

WEG MET DE CORONAKILO'S (nu van €119,- voor €59,95)

Naast dat mensen minder zijn gaan bewegen, zijn mensen ook meer gaan eten. Zo is sinds de lockdown 49% van de mannen en 40% van de vrouwen zwaarder geworden. Ook zijn veel mensen futlozer geworden en hebben sommige moeite om weer te starten. Kan je het niet alleen en heb je hulp nodig? Geef je dan op en doe mee met onze cursus: BACK IN SHAPE


Wacht dus niet langer, geen excuses, maar kom in beweging, stilzitten is echt geen optie meer!

Wij geven kortingen op de cursus, heb je ons gesteund tijdens de gedwongen sluiting, kan je bovendien jouw voucher gebruiken voor nog meer korting of zelfs helemaal gratis.


Klik hier om je op te geven!

 

Mochten er binnenkort weer nieuwe ontwikkelingen of aanpassingen zijn, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte. We communiceren bijna dagelijks op social media. Wil je sneller op de hoogte zijn, download dan Instagram/facebook en volg jouw fitnessclub op social media. Dan ben je nog eerder op de hoogte van alle leuke nieuwe activiteiten die we ondertussen alweer bijna 2 maanden doen.


Tot snel buiten voor de club.


Team Sports Unlimited49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yes, we zijn weer open! De overheid ziet nu echt in dat sporten de gezondheid ten goede komt. Zoals je ondertussen gehoord, gezien of gemerkt hebt, mogen we weer volledig binnen open. Er zijn gelukk

Beste leden van Sports Unlimited, Het heeft even op zich laten wachten, maar daar is dan eindelijk dan het verlossende woord. Sports Unlimited gaat weer open! We hebben extra voorzorgsmaatregelen getr