Zoeken
  • Bouke Willems

Nieuwsbrief 14 februari 2021

Beste leden van Sports Unlimited,


Bij de laatste persconferentie hebben we allemaal te horen gekregen dat de lockdown in ieder geval verlengd zal worden tot 2 maart 2021. We hebben een dubbel gevoel bij de maatregelen die jullie als sporter en veel bedrijven hard raken, waaronder ook Sports Unlimited. Enerzijds begrijpen we dat het kabinet heeft ingegrepen, omdat het aantal besmettingen snel steeg en om de medische zorg te ontlasten. Anderzijds is het juist belangrijk dat mensen kunnen sporten en bewegen en invulling kunnen geven aan een gezonde(re) levensstijl, waardoor het immuunsysteem hoog blijft. Daarnaast zijn er bij sportscholen de afgelopen maanden geen besmettingshaarden van COVID-19 geweest. Gelukkig is het fijn om te zien dat het kabinet het belang van gezondheid en sport is in gaan zien, waardoor sportscholen op de nieuwe routekaart van de RIVM als één van de eersten weer open mogen gaan. Waarmee wij ervan uitgaan en hopen dat, gezien de teruglopende besmettingen, we rond 2 maart 2021 beperkt de deuren binnen mogen openen. Van hoe dit er dan uit gaat zien, houden we je uiteraard dan op de hoogte.


Natuurlijk hebben de overheidsmaatregelen en gedwongen sluitingen grote gevolgen voor onze fitnessclub. De fitness branche wordt, net als andere branches die aan de kant zitten waar de klappen vallen, heel hard geraakt door de coronacrisis en gedwongen sluitingen. We zijn best wel achteruitgegaan in ledenaantallen, dit zijn de normale maandelijkse opzeggingen en ook extra leden die hebben opgezegd, omdat ze het onacceptabel vinden dat we niet leveren. Normaal staan hier onze maandelijkse inschrijvingen tegenover. Maar helaas hebben er niet of nauwelijks mensen ingeschreven tijdens de gedwongen sluiting van inmiddels 6 maanden.


Anders dan de overheid op televisie schetst, krijgen wij als fitnessclub/ondernemer maar een zeer klein bedrag aan overheidssteun. De rest van de kosten moeten we toch zelf betalen. Alles bij elkaar is de omzet en financiële positie van de fitnessclub/ondernemers behoorlijk aangetast. Dit stuk is niet bedoeld om medelijden te wekken, want opgeven is geen optie, maar om een reëel beeld aan onze leden (jij dus) te schetsen.


Gelukkig zijn er veel leden die onze en hun fitnessclub financieel blijven steunen. Daar zijn we héél, héél erg blij mee en we willen iedereen die dit doet hiervoor enorm bedanken. Wij hopen dat iedereen dit de komende periode blijft doen. Uiteraard gaan we deze groep doorbetalers, wanneer we binnen weer open mogen, compenseren (indien gewenst) met verschillende leuke club gerichte diensten.


BLIJF IN BEWEGING!

Door 2x per week intensief 30 minuten te trainen krijgt je lichaam een behoorlijke positieve boost en versterkt dit het immuunsysteem. De trainingen buiten blijven dan ook gewoon doorgaan, ondanks de kou.


Doe je nog niet mee? Je kan je reserveren via de website van www.sportsunlimited.nl


Geef je op voor:


FIT30:

Tijdens deze outdoor trainingen werk je in kleine groepjes van 2, 30 minuten lang onder leiding van een instructeur, in de buitenlucht, aan je conditie, kracht en explosiviteit doormiddel van conditionele en spierversterkende oefeningen.


FYSIO30:

Ben je onder behandeling van een fysiotherapeut, dan kan je bij ons sport-medisch trainen. Ook dit is te boeken via de website.


SPIN30:

In kleine groepjes van 2 personen zelfstandig in de buitenlucht, maar wel overdekt, je spinconditie op peil houden. Interesse? Deze trainingen zijn dan te boeken via de website.


KRACHT30:

In kleine groepjes van 2 personen zelfstandig in de buitenlucht krachttrainen. Bankdrukken, squatten, dumbbelltraining enz. Kort en krachtig. Interesse? Reserveer via de website.


GROOT VOORDEEL OP ONZE CURSUS EN DE CHALLLENGE!


Fitter in je vel!

Heb jij wat hulp nodig met voeding, mindset en training? In deze cursus begeleiden wij jou in 6 weken al al deze aspecten, zodat je straks weer FIT in je vel zit. Klik hier voor meer informatie.Normaal €119.- nu €59,95

Wil jij dus intensief worden begeleid en jouw doelen bereiken?


KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN ›


1000KG Afvallen

Doe je nog niet mee met de challenge? Geef je dan op en laten we samen deze uitdaging halen, wij willen dit doel met zoveel mogelijk leden bereiken voor 1 maart 2021. Op dit moment is er al 814KG verloren, We zijn er bijna. Geef je dus snel op.


KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN ›


Wij hopen jullie binnenkort weer in de club te mogen ontvangen, maar tot die tijd zullen we ons uiterste best doen om jullie op alternatieve wijze toch de mogelijkheden bieden om te werken aan jullie gezondheid.


Volg ons daarnaast ook op Facebook en Instagram waar wij je op de hoogte zullen houden van het laatste nieuws.


Met sportieve groet,

Team Sports Unlimited

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yes, we zijn weer open! De overheid ziet nu echt in dat sporten de gezondheid ten goede komt. Zoals je ondertussen gehoord, gezien of gemerkt hebt, mogen we weer volledig binnen open. Er zijn gelukk

Beste leden van Sports Unlimited, Het heeft even op zich laten wachten, maar daar is dan eindelijk dan het verlossende woord. Sports Unlimited gaat weer open! We hebben extra voorzorgsmaatregelen getr