Zoeken
  • Bouke Willems

Nieuwsbrief 22 december 2020

Beste leden van Sports Unlmited,


Zoals we waarschijnlijk allemaal wel weten zorgt sporten voor een gezond immuunsysteem en een betere mentale weerbaarheid en dat we hebben we nou juist nodig om het coronavirus te lijf te gaan. Nu we allemaal thuiszitten is het absoluut goed om door te blijven trainen. Wellicht heb je thuis niet dezelfde mogelijkheden als in de sportschool, maar niet getreurd, daar gaan wij jou mee helpen.


Hieronder lees je wat we allemaal voor je kunnen betekenen.


Live Kerst Special

Tweede kerstdag zaterdag 26 december verzorgen wij voor jullie een grote Live Kerst Special met gevarieerde workouts en groepslessen. De lessen zullen achtereenvolgend worden uitgezonden via Zoom. Je kan dus meedoen van begin tot eind of instromen wanneer jij wil beginnen.


Programma:

10:30 – 11:00 Tabata Santa Robbert

11:05 – 11:35 Power Pump Santa Sander

11:40 – 12:10 Fitboks Santa Jeroen

12:15 – 12:45 Yoga Santa Ravi


Iedereen is welkom! Nodig je familie, vrienden en kennissen ook uit om vanuit zijn/haar eigen huis mee te sporten, via Zoom. We maken er een groot feest van. Zorg ervoor dat je je voor vrijdag 25 december 12:00 aanmeldt (iedereen moet wel apart reserveren). Vrijdagmiddag zullen wij de link versturen om deel te nemen aan de Live Kerst Special.


Online Yoga met Ravi

Vanaf woensdag 23 december zullen wij 2 keer per week starten met online yogalessen onder leiding van Ravi.


Dagen en tijden:

Woensdag van 18:15 tot 19:30

Zondag van 10:30 tot 11:45


Zorg ervoor dat je minimaal 24 uur van tevoren reserveert. Wij zullen namelijk de deelnemers tijdig een e-mail sturen met de link om deel te nemen aan de online les via Zoom. Reserveren kan via www.sportsunlimited.nl.


YouTube lessen

Op ons Youtube-kanaal staat een gevarieerd aanbod aan lessen, waar ook in de vorige lockdown veelvuldig gebruikt van is gemaakt. Uiteraard worden er deze perioden nog meer lessen bijgeplaatst. Klik hier om naar het

Youtube-kanaal te gaan.


Vanaf 4 januari 2021

OUTDOOR Small group training

Na overleg met de brancheorganisatie hebben wij gekeken naar de mogelijkheden voor buiten trainingen. Daar is uitgekomen dat het mogelijk is om, met voldoende onderlinge ruimte, te trainen met meerdere kleine groepjes van twee. Uiteraard onder leiding van een instructeur. Wil jij het nieuwe jaar dus goed beginnen en werken aan jouw doelen in de buitenlucht? Je kan 1x per week gratis meedoen en dit boeken via www.sportsunlimited.nl.


Personal Training (PT)

Goede voornemens voor 2021? Wil je graag meer trainen, persoonlijker, intensiever, snellere en betere resultaten? Boek dan een PT voor buiten. Dit is een 1 op 1 sessie van 30 minuten. Speciale leden prijs: €15.- per keer.


Club Challenge

Begin 2021 goed en doe mee met de club challenge: met zo veel mogelijk leden 1000 kg afvallen in de maand januari.


Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief en via Instagram.


Fitter in je Vel

De cursus “fitter in je vel” is een fantastisch initiatief van onze medewerkers met als doel om ervoor te zorgen dat jij in beweging blijft en sneller en niet alleen jouw goede voornemens kan behalen.


- Stellen van een reëel persoonlijk doel

- 6 weken intensieve begeleiding (online) van een Personal Coach

- Voedingsplan met wekelijks menu’s

- Wekelijkse meting, focus op progressie

- Trainingsprogramma op jouw persoonlijk doel afgestemd

- Plezier, persoonlijk, intensief, ondersteuning, doorzetten, doel bereiken


Klik hier voor meer informatie; Kosten €89,95


Win een Sports Unlimited tas + 1 Personal Training

Volg Sports Unlimited op Instagram. Bij 650 volgers zullen wij 3 Sports Unlimited tassen bedrukt met naam en 1 Personal Training verloten onder onze volgers. De komende tijd zullen wij ook vooral communiceren via Instagram. Dus wil je op de hoogte blijven, dan zou ik ons zeker volgen.


Afgelopen jaar was een bijzonder jaar in vele opzichten. Samen met jullie hebben we er toch wat moois van gemaakt! Wij wensen je alvast hele fijne kerstdagen en een gezond en sportief 2021 toe!


Met sportieve groet,

Team Sports Unlimited

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwsbrief 18 mei 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Het heeft even op zich laten wachten, maar daar is dan eindelijk dan het verlossende woord. Sports Unlimited gaat weer open! We hebben extra voorzorgsmaatregelen getr

Nieuwsbrief 17 maart 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Kom in beweging, stilzitten is geen optie! Je gezondheid is te belangrijk om niet voor te werken, voor af te zien, in voor en tegenspoed. De laatste tijd worden we he

Nieuwsbrief 14 februari 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Bij de laatste persconferentie hebben we allemaal te horen gekregen dat de lockdown in ieder geval verlengd zal worden tot 2 maart 2021. We hebben een dubbel gevoel b