Zoeken
  • Bouke Willems

Nieuwsbrief 31 december 2020

Beste leden van Sports Unlimited,


Het jaar 2021 staat alweer voor de deur. Nu heeft het afgelopen jaar veel mensen aan het denken gezet, gezondheid is hartstikke belangrijk en we kunnen dit dus niet negeren. Het begin van een nieuw jaar is natuurlijk een fantastisch moment om wat slechte gewoontes achterwege te laten en een nieuwe routine aan te nemen. Wij willen jou hier graag bij helpen en hebben hier een aantal mogelijkheden voor waar we verder in deze nieuwsbrief dieper op ingaan.


Club Challenge: 1000KG Afvallen

2021 gaan we goed starten en willen wij met zoveel mogelijk leden in totaal 1000KG afvallen voor 1 maart 2021. Om dit doel te bereiken kunnen wij jullie helpen. Wij bieden een afvalprogramma aan van 4 weken, zo kan je ook later in januari instromen.


Bij dit programma ontvang je:

- Uitgebreide online intake

- Trainingsschema voor thuis

- 2-wekelijkse voedingsschema’s

- Garantie om 3-5KG af te vallen in 4 weken


Nu van €69,95 voor €24,95. Laten we met zoveel mogelijk leden meedoen aan de challenge, dus nodig je sportmaatje ook uit. Klik hier om je aan te melden.


Facebook Groep

Het sociale aspect staat bij Sports Unlimited hoog in het vaandel. Om dit niet verloren te laten gaan, tijdens de Lockdown, hebben wij een Facebook Community opgericht. In deze groep kun je alles delen omtrent training, voeding en mindset. Op deze manier houden wij elkaar gemotiveerd en bereiken we met zijn allen onze goede voornemens. Klik hier om lid te worden!


Fitter in je Vel

De cursus “fitter in je vel” is een fantastisch initiatief van onze medewerkers met als doel om ervoor te zorgen dat jij sneller en niet alleen jouw goede voornemens kan behalen. Jouw persoonlijke coach zal jou namelijk helpen met het behalen van jouw doel door:


- 6 weken intensieve online begeleiding

- 6 weken een voedingsplan aangepast op jouw persoonlijke behoefte (afvallen, op gewicht blijven of meer spiermassa)

- Wekelijkse meting (6x) gericht op progressie

- Trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke doel

- Plezier, persoonlijk, intensief, ondersteuning, doorzetten, doel bereiken


Wil jij dus intensief worden begeleid en 2021 goed starten? Geef je dan nu op.


Van €119.- voor €59,95. Klik hier om mee te doen!


OUTDOOR Small Group Training

Door de nieuwe COVID-19 maatregelen en de lockdown is het tot 20 januari niet mogelijk om met zijn allen in de sportschool te trainen, maar dat houdt ons niet tegen. Vanaf maandag 4 januari 2021 zullen we beginnen met outdoor small group trainingen. Tijdens deze GRATIS outdoor trainingen werk je 30 minuten onder leiding van een instructeur, in de buitenlucht, aan je conditie, kracht en explosiviteit doormiddel van cardio- en spierversterkende oefeningen.


Wil jij het nieuwe jaar dus goed beginnen en werken aan jouw doelen? Boek dan nu jouw eerste training via www.sportsunlimited.nl. Door verwachte drukte is het slechts mogelijk om 1x per week per lid te reserveren. Klik hier om te reserveren.


Personal Training (PT)

Wil jij naast of in plaats van de small group trainingen nog een extra zetje in de rug of meerdere keren per week trainen onder begeleiding? Boek dan een personal training voor buiten via info@sportsunlimited.nl of 079 321 7777. Dit is een 1 op 1 sessie van 30 minuten. Speciale leden prijs: €15.- per keer.


Tot slot wenst het hele team van Sports Unlimited jou een fijne jaarwisseling toe! Wij hopen jullie dan ook binnenkort te zien voor een van onze outdoor trainingen.

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwsbrief 18 mei 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Het heeft even op zich laten wachten, maar daar is dan eindelijk dan het verlossende woord. Sports Unlimited gaat weer open! We hebben extra voorzorgsmaatregelen getr

Nieuwsbrief 17 maart 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Kom in beweging, stilzitten is geen optie! Je gezondheid is te belangrijk om niet voor te werken, voor af te zien, in voor en tegenspoed. De laatste tijd worden we he

Nieuwsbrief 14 februari 2021

Beste leden van Sports Unlimited, Bij de laatste persconferentie hebben we allemaal te horen gekregen dat de lockdown in ieder geval verlengd zal worden tot 2 maart 2021. We hebben een dubbel gevoel b