Outdoortraining bij Sports Unlimited

Outdoortrainingen bij Sports Unlimited zijn complete trainingen voor het gehele lichaam. U kunt, wanneer u een outdoormodule heeft, kiezen voor een heerlijke hardloopworkout (Running) of voor een intensieve maar complete Bootcamp workout. Tijdens een Bootcamp training worden er verschillende trainingsprincipes gebruikt. De principes zijn gebaseerd op Fitness training, Crossfit, High Intensity Interval Training, Circuittraining, Interval training en Duurtraining. De Bootcamp trainingen zijn zeer gevarieerd, geen training is hetzelfde. Op deze manier krijgt het lichaam niet de tijd zich aan te passen aan de belasting en zal het lichaam continue geprikkeld worden.

Tijdens de running stellen we vaak doelen die voor u het meest geschikt zijn. Zo is er een beginners groep en een gevorderde groep. Vaak wordt er getraind voor de bijvoorbeeld de CPC (5,10, 21 of 42 km) of een ander evenement. Niets moet maar het kan wel. Running is ook gewoon lekker om het hoofd even leeg te halen. Een groep motiveerd om elke week te blijven komen en de conditie zodoende op peil te houden.

Start met een Gratis Dagpas Fitness bij Sports Unlimited

  • * velden zijn verplicht.

FitnessClub Sports Unlimited in Zoetermeer is dé plek voor outdoor trainingen. Bij Sports Unlimited doen wij er alles aan om je jouw doelstellingen te laten halen. 
 

 

Contact

Sports Unlimited Silverdome
Vander Hagenstraat 24
2722 NT Zoetermeer
079 321 77 77

{contact-3-bedrijfsnaam}
{contact-3-adres}
{contact-3-postcode} {contact-3-plaats}
{contact-3-tel}