Spinning

Spinning is een indoor fietstraining op opzwepende muziek in groepsverband onder leiding van een van onze instructeurs. Spinning is de uitdagende groepsles om je conditie te verbeteren. Wanneer je eenmaal begonnen bent, ben je niet meer te stoppen! Bij spinning bepaal je zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent.

Power Pump

Power Pump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halterstang met gewichten waarmee je de grote spiergroepen in je lichaam traint. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power Pump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Fitboks

Dit is een groepsles waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken d.m.v. het uitvoeren van combinaties van stoten en schoppen uit de (kick)bokssport. Fitboks is extreem intensief. Probeer maar eens een minuut lang achter elkaar zoveel mogelijk te stoten. De korte explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen.

Power Circuit

Power Circuit is een intensieve training waarbij we constant wisselen in oefeningen. We werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit met gebruik van Halters, Schijven, los materiaal en het eigen lichaam als belangrijkste tool. De workouts stimuleren je mentaal en fysiek.

Power Yoga

Power Yoga is een van de meest dynamische vormen van yoga. Verschillende yogahoudingen worden in een aaneengeschakelde serie beoefend. Een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn.

Yoga Flow

Yoga Flow is voor iedereen die aan yoga wil doen maar voor wie de Power Yoga lessen nog te zwaar zijn. Basis yogahoudingen worden aangeleerd met aandacht voor technieken rekening houdend met de mogelijkheden van ieders lichaam.

Yogalates

Yogalates is een combinatie van yoga en pilates. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates richt zich op het powerhouse van je lichaam! Tijdens de les worden met name grondoefeningen uitgevoerd voor de buik-, rug-, dijbeen- en bilspieren.

FIT30

Tijdens deze HIIT (High Intensity Interval trainingen) werk je in kleine groepjes, 30 minuten lang onder leiding van een instructeur aan je conditie, kracht en explosiviteit doormiddel van conditionele en spierversterkende oefeningen. Meestal in een Circuitvorm gebruik makend van allerlei materiaal.

Bootcamp

Bootcamp is een vorm van sports en bewegen in de buitenlucht gericht op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, behendigheid en snelheid. Tijdens deze full-body workout werk je op verschillende manieren aan je lichaam. Iedereen voert de oefeningen op zijn/haar eigen niveau uit.

Steps

Deze Freestyle-les is goed voor de coördinatie, uithoudingsvermogen, spierversteviging en heeft een hoge vetverbranding. Op opzwepende muziek en met leuke choreografie stap je 50 minuten lang op en af een stepplatvorm.

Crossbox

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

DAGPAS AANVRAGEN!

Probeer Sports Unlimited Zoetermeer nu gratis uit! Zo ontdek je zelf de grote voordelen van Sports Unlimited Zoetermeer. Zonder beperkingen!

Direct aanvragen