Kies nú voor fitness bij Sports Unlimited Silverdome.

Woon je in de omgeving van Zoetermeer en ben je aan het denken om te starten met sporten? Dan is sportschool Sports Unlimited dé plek voor jouw lichaam om gezond en fit te worden. 

Wat anderen vinden van Fitness bij Sports Unlimited in Zoetermeer

Bij Sportschool Sports Unlimited in Zoetermeer zijn er meerdere succesverhalen over mensen die door te sporten weer helemaal gezond en fit in het leven staan. 

Herman (52 jr): "Sports Unlimited is anders dan andere sportscholen in de omgeving van Zoetermeer. Dit komt onder andere door hun professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Zij motiveerden mij constant op het moment dat ik het even niet meer zag zitten".  "Door de hulp van Sports Unlimited is sporten een deel van mijn leven geworden en voel ik mij veel prettiger in mijn vel zitten. Het kunnen sporten op 2 verchiillende locaties is voor mij ook echt een uitkomst. "

 

Wil je net zo lekker in je vel zitten als Herman?

Vul  dan onderstaand formulier in. Sports Unlimited neemt binnen 1 werkdag contact met je op om een persoonlijke kennismaking in te plannen. 

{formulier-3}

Contact

Sports Unlimited Rokkeveen
Koraalrood 70
2718 SC Zoetermeer
079 361 55 00

Sports Unlimited Silverdome
Van der Hagenstraat 24
2722 NT Zoetermeer
079 321 77 77
Blijf gemotiveerd door Groepslessen

Blijf gemotiveerd door Groepslessen

Geplaatst op: 2016-02-16

Samen sporten werkt motiverend en verlaagd de persoonlijke drempel om te gaan sporten. Sporten in groepsverband is populair: in 2015 deden 530.000 Nederlanders mee aan groepslessen, 20.000 meer dan in 2014.

Lees meer Meer nieuws