Hoe fit ben Jij? start in september na een succesvolle eerste keer vorig jaar!

Start in September met fitter worden!

Aanmelden is nu al mogelijk!

Misschien herken je het wel: zittend werk, met de auto van A naar B, na een drukke werkdag op de bank ploffen en geen zin meer hebben om nog iets actiefs te gaan doen. Hierdoor gaat je conditie en spierkracht achteruit en word je langzaam maar zeker zwaarder, wat negatieve gevolgen heeft voor je gezondheid. Bijna iedereen weet wel dat bewegen gezond is. Maar wat velen niet weten is dat twee á 3 maal per week een uurtje bewegen al zorgt voor een enorme verbetering van de gezondheid en fitheid. Hoe groot die verbetering exact is, wordt vanaf 16 september 2019 in een fitheidsonderzoek onderzocht.

Dit zal dan de tweede keer zijn dat dit onderzoek start. “Zo krijgen we een nog completer beeld”  vertelt Emmy Struijk, de Club manager van Sports Unlimited Zoetermeer.

126 mensen hadden zich in september 2018 aangemeld voor dit onderzoek in een eerdere sessie vorig jaar en waren van start gegaan met minimaal 2x per week bewegen. Wat onwennig voor velen want die hadden weinig tot nooit aan sport gedaan. De resultaten waren tot nu toe zeer goed. Van de 126 mensen die waren begonnen voelden 80% zich fitter en energieker na deze 5 weken, zijn 93% van de mensen vooruit gegaan op het gebied van kracht en coördinatie. 60% van de deelnemers geeft aan te blijven sporten en/of meer te gaan bewegen na het onderzoek. Minder dan 10% vond het onderzoek geen bijdrage hebben aan hun dagelijks levensstijl of hadden wat anders verwacht van het onderzoek. 1 deelnemer stopte vanwege teveel blessures aan het onderzoek. Al met al prima resultaten maar om nog een beter beeld te krijgen zoekt Sports Unlimited nog meer deelnemers en daarom is besloten in September een herstart te maken met het onderzoek, zodat je resultaten krijgt over zo`n 300 deelnemers in Zoetermeer.

Start:
Vanaf maandag 16 september (U kunt starten met het onderzoek van 16 t/m 29 september

 

Duur onderzoek is: 5 weken

De voorwaarden om deel te nemen zijn:

✔ Deelnemers moeten ongetraind of minimaal getraind zijn

✔ Deelnemers moeten gedurende 5 weken minimaal 2-3 maal p/w een trainingsprogramma volgen

✔ Deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn

 

U kunt ook naar de site van Sports Unlimited welke tevens een mooie Start aanbieding heeft. Word nu lid en betaal geen inschrijfgeld en sport een maand Gratis!

* Vraag naar de voorwaarden

 

Maak nu de start naar de nieuwe jij! Vul je gegevens in ontvang alle (start) informatie:

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Sports Unlimited Silverdome
Vander Hagenstraat 24
2722 NT Zoetermeer
079 321 77 77

{contact-3-bedrijfsnaam}
{contact-3-adres}
{contact-3-postcode} {contact-3-plaats}
{contact-3-tel}