VERANTWOORD AFVALLEN

AFVALRACE

Wij zijn weer gestart met de Zoetermeerse Afvalrace bij Sports Unlimited. Het is een succesvol programma voor mensen die individueel of in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In tien weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen. Starten met het programma kan op ieder gewenst moment.

Maak werk van goede voornemens

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten om zich fitter te voelen en beter un hun vel te zitten. Het blijft echter vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere levensstijl toch te hoog. Daarom organiseren wij een slimme afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten en het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun goede voornemens en vallen ze ook nog eens 5 tot 10 kilo af.

Met een team is het leuker

Wat onze afvalrace zo bijzonder maakt ten opzichte van andere programma's, dat is de persoonlijke aanpak maar dan wel in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig! Ze krijgen persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema's zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en om er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo's kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar echt aanmoedigen en een steuntje in de rug geven.

Wat kan je verwachten?

- Op maat gemaakte voedingsschema en een trainingsprogramma
- Berekening van je persoonlijke energiebehoefte
- Iedere week een eetschema met 7 dagmenu's inclusief boodschappenlijst
- Wekelijks een weeg- en coachmoment
- 1x per week groepstraining
- Inclusief 10 weken toegang tot alle faciliteiten van Sport Unlimited

Kosten
Leden
€149.-
Niet leden
€249.-

NU AANMELDEN

Vul hieronder het formulier in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met jou op voor een afspraak.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.