Groepslessen

Wegens de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om binnen een les te volgen. Dit betekent dat de lessen buiten of online zullen worden gegeven. Kies een les die jij leuk vindt en boek snel een plekje.

Trainingsles

FIT30

Tijdens deze outdoor trainingen werk je in kleine groepjes, 30 minuten lang onder leiding van een instructeur, in de buitenlucht, aan je conditie, kracht en explosiviteit doormiddel van conditionele en spierversterkende oefeningen.

Boxing Training

Fitbox

Fitbox is een groepsles waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken. Boksen is extreem intensief. Probeer maar eens een minuut lang achter elkaar zoveel mogelijk te stoten. De korte en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen.

Ontwerp zonder titel (1).png

Power Pump

Power Pump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power Pump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Ontwerp zonder titel.png

Spinning

Spinning is de uitdagende groepsles om je conditie te verbeteren. Wanneer je eenmaal begonnen bent, ben je niet meer te stoppen! Bij spinning bepaal je zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent.

yogahouding

Yoga (Online via ZOOM)

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans.